novoferm garagedeur vm montage
schaduw
VM Montage,Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem
telefoon 0183 - 304118   email info@vmdeurenmontage.nl

Carport

Met een carport creëert u een optimale standplaats voor uw auto. De drie modellen VM Montage carports zijn allen volledig voor uw toepassing configureerbaar: wij adviseren u in de keuze voor een juiste hoogte, breedte en lengte zodat uw personenauto, bedrijfswagen of camper er keurig bij staat.

Met een carport wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden, UV-straling en vuil. De carport biedt een uitbreiding op uw speel- en klusruimte. De drie modellen Firenze, Roma en Torino passen zowel bij een traditionele als moderne bouwstijl. Er is een ruime keuze aan afwerking van de constructiedelen en de te gebruiken dakpanelen. Op alle carports geven wij tien jaar garantie op de constructie.

 • Uniek design
 • Gemakkelijk inparkeren omdat er slechts twee staanders aanwezig zijn (modellen Roma en Firenze)
 • De carports voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit
 • Behoudt het natuurlijk licht, maar houdt 100% schadelijke UV-straling tegen (polycarbonaat)
 • De autolak wordt beschermd tegen inwerking van UV-straling (polycarbonaat)
 • Bescherming tegen de invretende werking van vogeluitwerpselen
 • Uw auto blijft vrij van sneeuw en u hoeft niet meer te krabben
 • Uw auto blijft vrij van bladeren
 • U stapt niet meer in een oververhitte auto (polycarbonaat)
 • De carports zijn vrijstaand en daarom in de meeste gevallen slechts onderhevig aan een meldingsplicht bij uw gemeente
 • De carports zijn in vrijwel iedere gewenste maat leverbaar.

Model Torino
Model Torino wordt gekenmerkt door een gebogen dakconstructie, ondersteund door vier staanders, aan weerszijden voorzien van een regengoot met ontstopper. De dakpanelen zijn van 2 mm. dik acrylaat en verkrijgbaar in brown smoke of blue smoke. Er zijn geen dwarsbalken tussen de staanders waardoor de vrije hoogte ruim voldoende is voor auto's met bijvoorbeeld een skikoffer. De constructiedelen zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, aluminium/champagne en ivoor.

Model Roma
Model Roma wordt gekenmerkt door een getoogd, iets oplopend dak dat éénzijdig wordt ondersteund door twee of drie staanders. Het design van de carport geeft uw oprit een opvallend element. Model Roma kan ook in een dubbele uitvoering worden geplaatst, waardoor een carport ontstaat voor twee of drie auto's. De ideale oplossing bij gezinnen met meerdere auto's, of als u samen met uw buren een carport wilt aanschaffen. De constructiedelen van de Roma zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, aluminium/champagne, ivoor en zwart. De dakpanelen zijn van 2 mm. UV-bestendig polycarbonaat in grey smoke. De dakgoot is voorzien van een afvoer met ontstopper, zodat u eenvoudig bladeren en vuil kunt verwijderen.

Model Firenze
Model Firenze wordt gekenmerkt door een vlak, iets schuin oplopend dak, gedragen door twee of drie staanders die aan de voorzijde onderling verbonden zijn door een dwarsbalk. De Firenze heeft een strak, robuust en modern uiterlijk. De Firenze is verkrijgbaar in volledig aluminium/champagne,
volledig zwart of met zwarte staanders met een dakconstructie van aluminium/champagne. De dakplaten zijn gemaakt van massief 2 mm. UV-bestendig polycarbonaat en verkrijgbaar in grey smoke en mat glas. De Firenze is bij uitstek geschikt voor moderne woningbouw.