novoferm garagedeur vm montage
schaduw
VM Montage,Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem
telefoon 0183 - 304118   email info@vmdeurenmontage.nl

Draaipoort

Ons programma draaipoortaandrijvingen is zeer uitgebreid en bied voor praktisch elke draaipoort een oplossing wanneer het gaat over de automatisering hiervan. De meeste aandrijvingen zijn zowel in een 230Vac als 24Vdc versie te verkrijgen. Dit maakt het mogelijk de aandrijvingen te voorzien van een noodaccu-systeem zodat u de poort zelfs bij een stroomstoring bedient kan worden.
Het complete programma is te onderscheiden in 3 groepen, te weten: opbouw aandrijvingen, knikarmaandrijvingen en ondergrondseaandrijvingen.

Elk type aandrijving is voorzien van een noodontkoppeling en is in diverse uitvoeringen krijgen. Deze uitvoeringen zijn afhankelijk van de lengte en het gewicht van de poortvleugels van de te automatiseren poort.

De draaipoort aandrijvingen zijn voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.Opbouw aandrijvingen; type Wingo en type Toona
De opbouw aandrijvingen onderscheiden zich in het aandrijf-mechanisme. De Wingo is een perfecte consumentenkeuze voor poorten van max. 1,8m lang. De Toona serie is er in de lengtes tot 3, 5 en 7 meter. Kwaliteit en lange levensduur dankzij een behuizing bestaande uit twee robuuste schalen uit aluminium met polyesterlak; nog bestendiger tegen weersinvloeden. Interne bewegende delen geheel uit staal, lichte legeringen en technopolymeren.

De Wingo Kit.


Type Toona, in lengtes tot 3, 5 en 7 meter.

Knikarmaandrijvingen; type Pop, type Hyke en type Hyppo
Indien de maten van de scharnierpunten ver uit elkaar liggen, bijv. bij gemetselde poeren, dan kunt u het beste gebruik maken van knikarmaandrijvingen. Ook hiervoor vindt u bij ons een uitgebreid programma met diverse typen welke geschikt zijn voor poortvleugels tot maximaal 4,2 meter (ZENIT). Alle knikarmmechanismen zijn voorzien van een massieve, robuuste en gebogen aandrijfstang. De bocht zorgt ervoor dat de aandrijfstang geen beknellingsgevaar oplevert.

Type Pop.

Ondergrondse aandrijvingen; type Metro
Wanneer men de aandrijvingen en het mechanisme niet wenst te zien, dan kunt u tevens bij ons terecht voor ondergrondse aandrijvingen. Deze aandrijvingen worden extra afgedicht, IP 67, en in verzinkt stalen of roestvrijstalen bakken ondergronds gemonteerd. Belangrijk bij dit type aandrijvingen zijn de afwateringsvoorziening en de montage welke recht onder de poortvleugels dient te geschieden.